Meistä

Mogo aloittaa liiketoiminnan Suomessa lähitulevaisuudessa. Mogo tulee tarjoamaan joustavia autorahoitusratkaisuja henkilö- ja yritysasiakkaille.

Saavutuksemme

1 000

miljoonan euron edestä rahoitettuja lainoja

350 000

tyytyväistä asiakasta

15

maata ja kolme eri manteretta, joissa Mogo tarjoaa lainoja

2 600

työntekijää

Miksi Mogon autolaina?

Mahdollistamme unelmasi ❤️
Meistä-Autorahoitus jokaiseen tilanteeseen

Autorahoitus jokaiseen tilanteeseen

Rahoitamme päivittäisen liikkumistarpeesi ja mahdollistamme unelmasi. Henkilökohtainen toimintatapamme auttaa meitä löytämään parhaan ratkaisun joka tilanteeseen. Myönnämme rahoituksen, vaikka muut eivät siihen pysty.

Meistä-Me palvelemme

Me palvelemme

Palvelemme nopeasti ja viestimme avoimesti. Meille kaikki asiakkaat ovat tervetulleita. Me emme valikoi. Palvelemme esimerkiksi ruokalähettejä ja rakennusalan ammattilaisia. Kohtaamme jokaisen asiakkaan yksilönä olipa se sitten paikan päällä tai verkossa. Autamme mielellämme autonhankinnassa ja jopa sopivan ajoneuvon valinnassa. 

Meistä-Luotettava rahoittaja

Luotettava rahoittaja

Uskomme, että luotettavuus on kaikki kaikessa, joten toimimme avoimesti vastuumme kantaen. Osana kokenutta ja vakaata kansainvälistä yritystä tarjoamme paikallisiin olosuhteisiin räätälöityjä turvallisia autolainoja. Olemme tukenasi kaikissa elämäntilanteissa. Me autamme.

Eleving Group 🗺️

Mogo on osa Eleving Groupia, jolla on yli 350 000 asiakasta 15 maassa kolmella eri mantereella. Suomeen laajentuminen on osa Elevingin kasvutarinaa. Eleving on ollut jo useita vuosia yksi Euroopan nopeimmin kasvavista yrityksistä. Elevingin autorahoitus mahdollistaa asiakkaiden elämän laadun parantamisen. Eleving on rahoittanut asiakkaitaan miljardilla eurolla. Elevingin automyyntisivustolla on yli 10 000 yhteistyöautokauppiaiden listaamaa autoa.

Meistä-2

Yhteistyö- kumppanimme

Teemme yhteistyötä luotettavien autoliikkeiden kanssa tarjotaksemme asiakkaillemme hyviä ajoneuvoja turvallisesti,

Autokauppiaalle Mogon kumppaniksi ryhtyminen tarkoittaa luotettavan talouskumppanin hankkimista asiakkaille sekä erilaisia etuja autokauppiaalle.

Ryhdy kumppaniksemme

Vastuullisuus

Me Mogolla huolehdimme rehellisyydestä, luotettavuudesta ja eettisyydestä. Uskomme, että tärkeä osa luottamuskulttuurin rakentamista on järjestää mahdollisuus puhumiseen silloin, kun jokin ei ole oikein. Siksi käytössämme on TrustLine, jossa voimme käsitellä ongelmia.

TrustLine on Mogon emoyhtiön Eleving Groupin ilmiantojärjestelmä, jossa Mogon työntekijät ja ulkopuoliset sidosryhmät voivat ilmoittaa kokemistaan tai havaitsemistaan ​​väärinkäytöksistä turvallisesti ja luottamuksellisesti. TrustLine on suunniteltu toimimaan sillä tavoin, että se varmistaa tietojen täydellisyyden, eheyden ja luottamuksellisuuden, ja estää valtuuttamattomien henkilöiden pääsyn niihin.

 

Milloin ilmoittaa väärinkäytöksestä TrustLinen kautta

Kehotamme sinua ilmoittamaan kaikista väärinkäytöksistä, jotka liittyvät:

  • Liiketoiminnan etiikan ja standardien rikkomiseen Mogon tai Mogoa edustavien kolmansien osapuolien toimesta
  • Mogon käytäntöjen ja arvojen rikkomiseen johdon, liiketoiminnan tai muun yrityskäyttäytymisen perusteella
  • Huoliin kyseenalaisista kirjanpidosta, sisäisestä valvonnasta, tilintarkastuksesta, taloudellisesta raportoinnista tai tahallisista toimista luvattoman edun, kuten rahan, omaisuuden tai palvelujen saamiseksi epäoikeudenmukaisesti
  • Huoliin Mogon osallistumisesta ihmisoikeuksia loukkaaviin liiketoimiin tai käyttäytymiseen
  • Merkittäviin rikkomuksiin, kuten vakoiluun, sabotaasiin tai tietoturvaloukkauksiin

Sinun ei tarvitse tietää tarkasti kaikkia yksityiskohtia tai olla varma, että jokin on vialla, jotta voit raportoida ongelman. Voit luottaa siihen, että otamme ilmoituksesi vakavasti ja käsittelemme ilmoituksesi oikeudenmukaisesti ja nopeasti ja ryhdymme toimiin, jos jotain on korjattava. Halutesssasi voit myös raportoida täysin anonyymisti.

Huomaa, että TrustLinea ei tule käyttää asiakkaiden palautteiden ilmoittamiseen. Käytä asiakaspalvelun yhteystietoja ilmoittaaksesi tällaisista huolenaiheista.

 

Salassapitovelvollisuus

Eleving Group ei suvaitse syrjintää tai kostotoimia henkilöitä kohtaan, jotka hyvässä uskossa tekevät ilmoituksen tai osallistuvat tutkintaan. Siksi käytämme tehokkaita, luottamuksellisia ja turvallisia raportointikanavia ja varmistamme, että ilmiantajia suojataan tehokkaasti kostotoimilta. Jos uskot, että sinulle on kostettu ilmoittamisesta tai tutkintaan osallistumisesta, sinun tulee ilmoittaa siitä välittömästi meille TrustLinen kautta. Kaikki tällaiset raportit tutkitaan luottamuksellisesti.

Lisätietoja löydät Eleving Groupin Whistleblowing-ohjeistuksesta. 

Ilmoita väärinkäytöksestä TrustLinen kautta

Mogon autolaina on autovakuudellinen kiinteäkorkoinen kuukausilyhenteinen luotto, josta ei sallita käteisnostoja. Takaisinmaksuaika on 12 kk - 96 kk, laina on € 3 000 - € 25 000, lainanhoitokulu on € 14 per kk, korko 14 % tai 25 % ja todellinen vuosikorko (APR) on 16,05 % - 40,71 % riippuen takaisinmaksuajasta, lainamäärästä ja korosta. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: Todellinen vuosikorko (APR) € 8 000 luotolle 18,39 %. Laskelmassa on huomioitu 96 kk takaisinmaksuaika, € 152,97 takaisinmaksuerä per kk, lainanhoitokulu € 14 per kk ja 14 % korko. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä on € 14 685,54. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: Todellinen vuosikorko (APR) € 3 000 luotolle 26,68 %. Laskelmassa on huomioitu 12 kk takaisinmaksuaika, € 283,36 takaisinmaksuerä per kk, lainanhoitokulu € 14 per kk ja 25 % korko. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä on € 3 400,34.

28-03-2023 14:22:35
sales