Meistä

Mogo aloitti liiketoiminnan Suomessa toukokuussa 2022. Mogo tarjoaa joustavia autorahoitusratkaisuja henkilö- ja yritysasiakkaille.

Saavutuksemme

1 000 000 000

rahoittamiemme lainojen kokonaissumma

350 000

tyytyväisten asiakkaidemme kokonaismäärä

14

Mogo tarjoaa lainoja neljässätoista maassa kolmella eri mantereella

2 600

työntekijöidemme kokonaismäärä

Miksi Mogon autolaina?

Teemme unelmasi mahdolliseksi ❤️

Autorahoitus jokaiseen tilanteeseen

Autorahoitus jokaiseen tilanteeseen

Rahoitamme päivittäisen liikkumistarpeesi ja mahdollistamme unelmasi toteuttamiseen. Henkilökohtainen toimintatapamme auttaa meitä löytämään parhaan ratkaisun joka tilanteeseen. Myönnämme rahoituksen, vaikka muut eivät siihen pysty.

Me palvelemme

Me palvelemme

Palvelemme nopeasti ja viestimme avoimesti. Meille kaikki asiakkaat ovat tervetulleita. Me emme valikoi. Palvelemme esimerkiksi ruokalähettejä ja rakennusalan ammattilaisia. Kohtaamme jokaisen asiakkaan yksilönä olipa se sitten paikan päällä tai verkossa. Autamme mielellämme autonhankinnassa ja jopa sopivan ajoneuvon valinnassa. 

Luotettava rahoittaja

Luotettava rahoittaja

Uskomme, että luotettavuus on kaikki kaikessa, joten toimimme avoimesti vastuumme kantaen. Osana kokenutta ja vakaata kansainvälistä yritystä tarjoamme paikallisiin olosuhteisiin räätälöityjä turvallisia autolainoja. Olemme tukenasi kaikissa elämäntilanteissa. Me autamme.

Eleving Group 🗺️

Mogo on osa Eleving Groupia, jolla on yli 350 000 asiakasta 14 maassa kolmella eri mantereella. Suomeen laajentuminen on osa Elevingin kasvutarinaa. Eleving on ollut jo useita vuosia yksi Euroopan nopeimmin kasvavista yrityksistä. Elevingin autorahoitus mahdollistaa asiakkaiden elämän laadun parantamisen. Eleving on rahoittanut asiakkaitaan miljardilla eurolla. Elevingin automyyntisivustolla on yli 10 000 yhteistyöautokauppiaiden listaamaa autoa.

mogo map
Siirry hakemussivulle