Käytetty tai uusi auto, jonka arvo on enintään 25 000 euroa?

12.05.2022

Kevään myötä monet ihmiset ovat valmiita muutokseen ja päättävät ottaa askeleen kohti suurempaa vastuuta – ehkäpä uuden auton ostamista. Se ei tietenkään ole aina yksinkertainen valinta, joten on tärkeää pohtia sopiiko perheellesi paremmin käytetty auto vai olisiko täysin uusi auto parempi? Jos olet parhaillaan valinnan edessä ja kaipaat vinkkejä, lue tämä postaus!

Auto ilman suuria mittarilukemia

Automarkkinasegmentti on epäilemättä laaja – se on valinta käytettyjen, vähän käytettyjen ja uusien autojen välillä. Vanhempaa autoa ostaessa on syytä ottaa huomioon, että sillä ei todennäköisesti ole takuuta, etkä voi koskaan 100% luottaa auton mittarilukeman todenperäisyyteen. Käytetyllä tai vähän käytetyllä autolla on myös aina teknisten ongelmien riski ennemmin tai myöhemmin, josta syystä viime vuosina potentiaaliset auton ostajat ovat yhä enemmän päättäneet ostaa uusia autoja. Et ehkä ole koskaan ajatellut sitä, mutta sinulla voisi olla myös mahdollisuus ajaa upouutta autoa suoraan tehtaasta! Me Mogolla voimme rahoittaa auton ostosi aina 25 000 euroon saakka. Haluamme olla luotettava kumppanisi auton hankinnassa.

Mitkä ovat uuden auton edut?

Uuden auton ostaminen on aina jännittävää ja mahtavaa, sillä olethan kyseisen auton ensimmäinen omistaja! Uudet automallit ovat moderneja ja ne ovat helposti mukautettavissa erilaisiin tarpeisiin. Yhtä tärkeää on ottaa huomioon, että uudella autolla on takuu, mikä tarkoittaa, että mahdollisten vikojen ilmetessä sinun ei tarvitse huolehtia auton korjauksen kustannuksista. Uutta autoa ostaessa sinun ei tarvitse pohtia suuria mittarilukemia, stressata sen teknistä historiaa tai huolehtia kohtuuttomasta polttoaineenkulutuksesta.

Minkä merkkinen auto minun tulisi ostaa?

Jos olet päättänyt hankkia uuden auton, voimme suositella muutamaa automerkkiä joita löytyy alle 25 000 euron hintaluokassa. Mogon suosikkiautomerkit ovat mm. Hyundai, Seat, Renault, Citroen, Fiat, Honda ja Toyota. Nämä autonvalmistajat tarjoavat autoja eri makuun. Tutustu virallisten autokauppiaiden verkkosivustoihin, valitse seuraava autosi ja jos tarvitset apua rahoituksessa, Mogo auttaa sinua!

Siirry hakemussivulle