Automatkat ovat yksi suosituimmista virkistymistavoista

12.05.2022

Moni pitää automatkoja mieluisana virkistymistapana. Tutkimusten mukaan lähi- tai kaukokohteisiin matkaaminen autossa yhdessä ystävien tai perheen kanssa auttaa rentoutumaan paremmin päivittäisistä kiireistäsi ja rutiinitehtävistäsi kuin ajanvietto rannalla, liikunta tai jopa juhlat.

Kysyttäessä moni mainitsee automatkat ympäri Suomea lempiaktiviteettiensa joukossa. Automatkojen aikana on mahdollista viettää aikaa perheen kanssa ja kerätä positiivisia kokemuksia tutkimalla uusia paikkoja sekä osallistumalla erilaisiin tapahtumiin. Osa suomalaisista tekee matkoja auton kanssa myös naapurimaihin – varsinkin Ruotsiin, Norjaan ja Viroon.

Lyhyet ‘’extempore’’-automatkat ovat tulleet erityisen ajankohtaiseksi pandemian aikana, jolloin liikkuminen muilla liikennevälineillä on ollut vähäistä ja julkisen liikenteen käyttö on voinut aiheuttaa terveysriskin.

Mogo on yritys, joka tarjoaa kuluttajille erilaisia taloudellisia ratkaisuja auton ostamiseen. Meidän kanssa auton ostaminen on helppoa ja vaivatonta! Voimme olla luotettava auton ostokumppanisi sekä uusien että käytettyjen autojen ostoihin. Katso ja lue lisää

Siirry hakemussivulle