Matkakohteet Suomessa – Poimi talteen lomavinkit

12.05.2022

Matkakohteet Suomessa – Poimi talteen lomavinkit

Ajanvietto perheesi kanssa on luultavasti yksi parhaista tavoista rentoutua ja mikä parempaa, kuin lähteä yhdessä matkalle. Miltä kuulostaisi automatka Suomen upeisiin luontokohteisiin? Jos kaipaat raitista ilmaa ja rentoutumista eikä ideoita matkakohteista tunnu löytyvän – poimi vinkkimme tästä postauksesta!

Tässä viisi vierailukohdetta Suomessa:

  1. Kolin kansallispuisto – Mikäli kaipaat upeita korkeuseroja, kauniita järvimaisemia ja suhteellisen helppokulkuista maastoa vaellusretkelle – Koli on täydellinen valinta! Kolin upeissa kansallismaisemissa voit päästä todistamaan elämäsi upeimman auringonlaskun tai viettää yön seikkailijamaisesti telttailualueella. Patikointireitit sopivat kaiken ikäisille ja -kuntoisille.
  2. Fiskarsin ruukki – Mikä sen parempi roadtrip-kohde kuin Fiskarsin kylä! Alue on täynnä pieniä paikallisia myymälöitä, hyviä ravintoloita ja taidetta – siis jokaiselle jotakin. Fiskars tarjoaa matkailijoille paljon nähtävää ja siksi sitä ei kannata skipata lomamatkalla. Myös tie Fiskarsiin on kaunis ja näkemisen arvoinen.
  3. Itä-Suomen karhujen katselukojut – Itäisestä Suomesta löytyy useita safariretkiä, joilla pääset näkemään karhun luontaisessa ympäristössään. Tarkkailu tapahtuu piilokojuista ja se on täysin turvallista. Nappaa koko perhe matkaan mukaan ja suuntaa kohti unohtumatonta elämystä!
  4. Vanha Porvoo – Etkö ole vielä vieraillut Porvoon kauniissa vanhassakaupungissa? Suosittelemme ehdottomasti vierailua tähän idylliseen kesäkaupunkiin! Upea vanhakaupunki herää henkiin kesäisin ja silloin se täyttyy matkailijoista, jotka haluavat tutustua kaupungin tunnettuihin ravintoloihin, kiinnostaviin museoihin ja pieniin putiikkeihin. 
  5. Ahvenanmaa – Täällä Suomeen kuuluvalla saarella ei aikatauluista stressata yhtä paljon kuin mantereella, joten Ahvenanmaa on täydellinen kohde rentoutumista varten! Lähde tutustumaan saaren kauniiseen luontoon ja kulttuuriin. Ahvenanmaalle voit kätevästi ottaa autosi matkaan mukaan ja niin ollen nähdä kaikki parhaimmat nähtävyydet!

Jos etsit parhaillaan oikeaa perheautoasi, Mogo voi auttaa sinua! Valitse seuraava autosi, täytä autolainahakemus Mogolla ja selvitä vaihtoehtosi auton rahoittamiseen. Haluamme olla luotettava kumppanisi auton ostossa. 

Related articles

Auton ostaminen – mitä ottaa huomioon?

12.05.2022

Top 5 -automerkkiä – Suomalaisten suosikit

12.05.2022

Lapsen turvallisuus autossa – mitä sinun tarvitsee tietää?

12.05.2022

Mogo car loan is repaid in monthly instalments. Cash withdrawals are not allowed. Repayment in 12 months to 96 months, loan € 3 000 to € 25 000, monthly service fee € 14, nominal annual interest rate 14% or 25% and APR is 16,05 % to 40,71 % depending on maturity, loan amount and interest rate. Loan repayment example: APR for € 8 000 loan is 18,39%. Calculation is based on 96 monthly repayments, € 152,97 monthly repayment, monthly service fee € 14 per kk and 14 % interest rate. Principal, interest and costs are € 14 685,54. Loan repayment example: APR for € 3 000 loan is 26,68%. Calculation is based on 12 monthly repayments, € 283,36 monthly repayment, monthly service fee € 14 per kk and 25 % interest rate. Principal, interest and costs are € 3 400,34.

02-02-2023 18:43:40
sales